Условия за доставка

ДОСТАВКА НА СТОКИ


"С2ДУМИ ЕООД извършва доставка на стоки предимно на територията на България. Цената на доставката се определя автоматично преди потвърждаване на поръчката. На нея допълнително се ползва 10 % отстъпка при изготвянето на товарителницата от
"С2ДУМИ ЕООД


С куриерска фирма ЕКОНТ ЕКСПРЕС приблизителният разход за доставка от ОФИС  до ОФИС на фирмата е :

-на пратка с тегло  до 2 кг и  наложен платеж 10 лв е : 3.71 лв
-на пратка с тегло до  2 кг и  наложен платеж 20 лв е : 3.82 лв и т.н.
-на пратка с тегло  2,2 кг и  наложен платеж 10 лв е : 4,32 лв
-на пратка с тегло  2,2 кг и  наложен платеж 20 лв е : 4,43 лв и т.н


Приблизителен разход за доставка от ОФИС  на фирма ЕКОНТ до АДРЕС на клиента ( посочените цени не важат за доставка до села )

-на пратка с тегло  до 2 кг и  наложен платеж 10 лв е : 5,67  лв

- на пратка с тегло до  2 кг и  наложен платеж 20 лв е : 6,01 лв и т.н.

- на пратка с тегло   2,2 кг и  наложен платеж 10 лв е : 7,02 лв

- на пратка с тегло 2,2 кг  и  наложен платеж 20 лв е : 7,45 лв и т.н

При Колебание относно цената на доставка  обадете се на тел. 0883951616 -"С2ДУМИ ЕООД


Опция "Преглед - виж преди да платиш" ,както и "Преглед и тест на стоката" е услуга, валидна за всички продукти, предлагани и доставяни от
"С2ДУМИ ЕООД 
.В рамките на услугата влиза и проверка целостта на пратката, т.е. имате възможност да разгледате продукта за следи от удар, драскотини и други видими външни повреди. Ако забележите, че продуктът не е в изрядно състояние, можете да откажете поръчката. В случай, че изборът на плащане е чрез наложен платеж (плащане в брой на куриера), не се налага да заплащате съответната сумата.


"С2ДУМИ ЕООД
ви дава право да върнете поръчка дори и ако просто не отговаря на очакванията ви , като разходите по връщането са за сметка на фирмата.

- Продавачът ще осигури подходящото опаковане на Продуктите и изпращането на съпътстващите документи. Ако по някаква случайност в пратката не се съдържа необходим към поръчания продукт документ, то моля да се свържете с нас на имейл sladkarski@gmail.com или се обадите на тел.0883951616  и ние ще направим всичко възможно, за да Ви го осигурим възможно най-бързо.

В случай ,че желаете доставка извън територията на страната моля пишете на sladkarski@gmail.com или се обадете на тел.0883951616 .