Рекламации


С2ДУМИ" ЕООД уважава правото на всеки клиент да върне стока без да е нужна конкретна причина. Наясно сме колко по-специфичен е изборът на продукт само по снимка и  точно поради тази причина  ви  даваме възможност да върнате, замените или да направите рекламация на закупените стоки при посочените условия.

Клиентът има право без да дължи обезщетение и без да посочва причина да се откаже от направената поръчка в 14 дневен срок, считано от датата на получаване на стоката. Ако получателят се възползва от правото си на отказ, той трябва недвусмислено да информира доставчика за решението си да се откаже от покупката.

Клиентът е длъжен да върне получените стоки в оригиналния им вид и цялост, както са доставени, с ненарушена опаковка.  При условия, че са изпълнени тези условия „С2ДУМИ” ЕООД се задължава незабавно да възстанови заплатените суми от клиента.

Разходите по връщане на доставената стока са за сметка на „С2ДУМИ” ЕООД


Връщане или замяна на артикул


Ако клиентът не е удовлетворен от закупения артикул, може да го върне или замени като е желателно стоката да е в оригиналния си вид, опаковка и качество. Могат да се връщат само стоки, които не са преминали никаква обработка .Разходите за връщане на стоката са за сметка на "С2ДУМИ"  ЕООД. Ако клиентът пожелае замяна с друг  артикул, разходите по доставката на стоките са за негова сметка.

Замяна на артикул се извършва еднократно.


Рекламация


Клиентът има право да направи рекламация на закупен артикул, ако установи, че не съответства на направената от него поръчка, в 14 дневен срок. „С2ДУМИ” ЕООД ще приеме рекламацията. В случай ,че претенцията е основателна, клиентът може да избере начина на удовлетворение на рекламацията – чрез замяна на стоката с нова или  възстановяване на заплатената от него сума или намаляване на цената.

Накратко :В случай ,че артикул не отговаря на описание или просто не ви допада , може да го върнете за НАША сметка .Оставаме верни на максимата "Клиентът винаги е прав"