Подложки

Подложки

Подложки за торти

Покажи
Ред

18 см Подложка много тънка златна за торта

18 см  Подложка много тънка златнапроизведено в Италия..

0,68лв

30/40 Подложка МНОГО ЗДРАВА за торта - ЗЛАТНА С бял ГРЪБ- 30/40 см

30/40 Подложка МНОГО ЗДРАВА за торта - ЗЛАТНА С бял ГРЪБ- 30/40 см..

2,75лв

f25 см златиста подложка за торта кръг f25 см, h 1,2 см, бяла 1бр. /дебела/

Подложка за торта кръг-диаметър 25 см, -височина 1.2см ,-бяла ,цената е за 1бр...

2,25лв

f30см златиста подложка за торта кръг f30см h 1,2 см, бяла 1бр. /дебела/

Подложка за торта кръг-диаметър 30 см, -височина 1.2см ,-бяла ,цената е за 1бр...

2,45лв

Ф30 СМ - СТЕК от 10 бр Подложка за торта - сребърна -30 см

Ф30 СМ Подложка за торта - сребърна -30 смсет от 10 брдебелина 3мм..

9,50лв