Металика

Металика
Покажи
Ред

001 МЕТАЛИКА декор за торта

Съдържа 1 бр. принт декорации за  тортаНачин на употреба на ВАФЛЕН декор : За най-добри резулта..

3,90лв

002 МЕТАЛИКА декор na 5 см

Съдържа 20 бр. принт декорации за  тортаНачин на употреба на ВАФЛЕН декор : За най-добри резулт..

3,95лв